Ugrás a tartalomhoz
dec. 25. 2011

Videók, melyek mindig jobb kedvre derítenek

Sziasztok! Meg szeretnék osztani veletek pár videót a kedvenceim közül, melyeknek mindig sikerül felvidítaniuk, ha nem érezném jól magam. Továbbá olvasás, tanulás előtt is meg szoktam nézni egyet-kettőt közülük, mivel így jobban rá tudok hangolódni az olvasásra.

 

 

 

 

dec. 24. 2011

Változások a blogon a jövőre nézve

Sziasztok!

Karácsony este számomra mindig is többet jelentett, mint egy finom vacsora, vagy akár az ajándékozás. Természetesen örülök, hogy együtt van a család (most kivételesen is igaz, hiszen a megszokottnál nagyobb létszámban sikerült összegyűlnünk :-) ), azonban ilyenkor egy kis rituálét is szoktam végezni magamban.

Hasonlóképp, mint szilveszterkor (lehet nálam a karácsony az elő szilveszter egyben) kicsit mérlegelem az eltelt évet, főleg a saját teljesítményem szempontjából.

Ma sem lehet kivétel, a vacsora és ajándékbontás után félrevonultam kicsit egy üveg finom borral. Átgondoltam az idei év történéseit és szerencsére pozitívnak könyveltem el. Nagyon sokat változott a helyzetem tavaly óta.

Életem eddigi legjobb éve volt 2011. (és még a szilveszter hátravan :-P ) Tavaly alig vártam, hogy végre egy új év kezdődjön. Igaz, most is várom, de csak azért, mert szeretném fokozni az ideit!

A múltba tekintés után fontosnak érzem a jövőt is felvázolni némiképp.

Először is feltettem a kérdést: Mi az, amit elkezdtem/csinálok és megéri folytatni, tovább fejleszteni az új évben?

Magam is meglepődtem rajta, mennyi mindent sikerült felsorolnom. Ez is tetszik. Vágyom a fejlődésre!

Ide tartozik a blogírás is. Tudom, múltkor már beharangoztam, hogy mostantól újra rendszeresen fogok írni, de valahogy mégsem jött össze. Most viszont meg kell ígérnem magamnak, hogy folytatom. Kell ez nekem a fejlődéshez, sőt még másoknak is segíthetek esetleg a saját útjuk bejárásában.

A jelenlegi formájában azonban nem maradhat a blog. Át szeretném alakítani.

Gondolkodtam a lehetőségen, hogy saját domain névre költöztetem, bérelt hostinggal. Ezt azonban elvetettem. A blog.hu csomó, nálam sokkal profibb és több olvasóval rendelkező bloggernek megfelel. Így tehát megmaradok én is itt.

A másik dolog, ami változni fog: eltűnik a Facebook kommentelési lehetőség. Egyelőre legalábbis. Megmarad az alap blog.hu-s.

Harmadik változás: eltűnnek a reklámok az oldalról. Nincs rá szükség, nem pénzért csinálom ezt az egészet.

Negyedik, talán legfontosabb változás: Egyedül viszem tovább az egészet. Nincs partner, nincs szerzőtárs, nincs közös projekt. A saját dolgaimat, gondolataimat fogom kötetlenül megosztani veletek. Igyekszem majd laza, könnyed stílusban írni, a tudományos szöveg úgysem annyira érdekes.

Ötödik újítás, ami talán csak engem érint: átváltottam az új admin felületre. Meg kell majd szoknom, hiszen először azt is keresnem kellett, hogy hol tudok új bejegyzést írni, azonban biztos vagyok benne, hogy hamar belerázódom majd.

Most pedig, folytatva az ünnepi csevegést, kikapcsolom a gépet. Ugyanezt ajánlhatom csak nektek is: az ünnepek alatt próbáljatok minél több időt tölteni szeretteitekkel, töltődjetek fel a meghittség és a gondtalanság pozitív érzéseivel. Ne felejtsetek el hálásnak lenni, az is nagyon fontos.

További kellemes ünnepeket! :)

dec. 24. 2011

Boldog karácsonyt!

Kellemes és boldogan eltöltött karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves olvasónknak! 

nov. 25. 2011

Restart

Üdvözlök mindenkit!

Bizonyára észrevettétek, hogy majd egy hónapja szünetel az oldal. Sajnos ez a kényszerpihenő váratlanul ért, valamint a szerkesztőtársakra sem számíthattam, ugyanis feloszlott az egykori csapat. Egyedül maradtam tehát.

A probléma viszont megoldódni látszik, újraindul a rendszer hasznosabbnál hasznosabb bejegyzésekkel!

A megértéseteket köszönöm, igyekszem újra minőségi tartalmat közzétenni engesztelésül. :)

nov. 03. 2011

Lecke a kitartásról

A következő részlet a Férfibecsület (Men of Honor) című filmből származik. A fiatalember példázza, hogyan kell szívósan kitartónak lenni, ha van egy célod az életben. Képes lennél ekkora áldozatra, hogy elérd, amit szeretnél?

 

 

süti beállítások módosítása